Ρολά παραθύρων πλαστικα αλουμινιου τιμές

Εσωτερικά χωρίσματα αλουμινίου


Φυσαρμόνικες – Πτυσσόμενες Πόρτες τιμές


Τα σύγχρονα συστήματα αποκρίνονται στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες κτιρίων γραφείων, πολυκαταστημάτων, ξενοδοχείων, εκθεσιακών κέντρων
Τα σύγχρονα συστήματα αποκρίνονται στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες κτιρίων γραφείων, πολυκαταστημάτων, ξενοδοχείων, εκθεσιακών κέντρων. (Φωτογραφία: tecno-team.it)

Εσωτερικά χωρίσματα


Ρολά παραθύρων πλαστικα αλουμινιου τιμές


Αποτελούν την ιδανική λύση διαμόρφωσης και οργάνωσης των χώρων εργασίας για τη δημιουργία καλής εμφάνισης και λειτουργικού περιβάλλοντος.

Είναι ελαφρές “μη φέρουσες” δομικές κατασκευές που χρησιμοποιούνται στη διαρρύθμιση των χώρων εργασίας ενός κτιρίου προκειμένου να τους καταστήσουν λειτουργικούς.

Διακρίνονται σε σταθερά, που καλύπτουν όλο το ύψος του χώρου από το δάπεδο έως την οροφή, κινητά που προορίζονται για την κάλυψη τμήματος του ύψους του χώρου και πτυσσόμενα, που εξυπηρετούν αίθουσες διαφορετικών χρήσεων καλύπτοντας τις εκάστοτε απαιτήσεις.

Διαθέτουν ηχομονωτική ικανότητα, πυροπροστασία, υψηλή ποιότητα βαφής για την επιφανειακή προστασία των προφίλ.

Έχουν χαμηλό βάρος σε σχέση με την αντοχή τους, κατασκευάζονται γρήγορα και διαθέτουν ευελιξία προσαρμογής σε ιδιαιτερότητες του χώρου όπου θα εγκατασταθούν.

Ανταποκρίνονται σε τροποποιήσεις, όπως επέκταση, αλλαγή διαρρύθμισης, μεταβολές σε ηλεκτρικά δίκτυα, κτλ., και παρουσιάζουν λειτουργικότητα σε συνδυασμό με καλαίσθητη εμφάνιση.

Τα σύγχρονα συστήματα αποκρίνονται στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες κτιρίων γραφείων, πολυκαταστημάτων, ξενοδοχείων, εκθεσιακών κέντρων ενώ χρησιμοποιούνται στις ανακαινίσεις παλαιών κτιρίων και κυρίως τροποποιήσεις χώρων κατοικίας σε επαγγελματικούς. (Γραφεία, εκθέσεις κλπ) καθώς επίσης και για το διαχωρισμό χώρων.

(Συντάκτης: SYKARHS)


Διαφημίσεις χαμηλού κόστους
Πτυσσόμενες πόρτες Διαφημίσεις με εικόνα
Διαφημίσεις με εικόνα Διαφημίσεις με εικόνα


Ρολά παραθύρων πλαστικα αλουμινιου τιμές


Be the first to comment

Leave a Reply