Ρολά παραθύρων πλαστικα αλουμινιου τιμές

Ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου


Φυσαρμόνικες – Πτυσσόμενες Πόρτες τιμές


Ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου
Ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου. (Φωτογραφία: aluminium-doors-windows.com)

Ανοιγόμενα κουφώματα


πτυσσόμενες πόρτες

Χρησιμοποιούνται κυρίως σε μονοκατοικίες και σε ειδικά κτίρια που διαθέτουν τον αναγκαίο για τη λειτουργία τους εσωτερικό χώρο, αντικαταστούν παλαιά ξύλινα κουφώματα.

Προσφέρουν μόνωση, ασφάλεια και όλο το άνοιγμα, αλλά χρειάζονται χώρο λειτουργίας στο εσωτερικό του κτιρίου γιατί κατά τη λειτουργία των κινητών πλαισίων (άνοιγμα-κλείσιμο) διαγράφουν καμπύλη τροχιά με τη χρήση στροφέων (μεντεσέδες).

Δέχονται εξώφυλλα, σίτα με επικαθήμενο ρολό και μπορούν να τοποθετηθούν σε ενιαία κάσα φύλλου και εξώφυλλου.

Συναντώνται σε πολλούς τύπους και σχέδια, προσφέρουν αποτελεσματική μόνωση και μεγάλη ασφάλεια και έχουν απεριόριστες εφαρμογές που μπορούν να δεχτούν πολλά αξεσουάρ και μηχανισμούς καλύπτοντας κάθε απαίτηση.

Τα ανοιγόμενα παράθυρα ανάλογα με τον τρόπο κίνησης των φύλλων χωρίζονται σε απλά ανοιγόμενα (με πλευρικούς μεντεσέδες προς τα μέσα ή προς τα έξω), ανοιγόμενα και ανακλινόμενα (προς τα μέσα με ειδικό μηχανισμό ανάκλισης), ανακλινόμενα (προς τα μέσα) και προβαλλόμενα προς τα έξω (με στροφείς ή ειδικό μηχανισμό) ενώ κατασκευάζονται και θερμομονωτικά.

Οι ανοιγόμενες πόρτες σε σχέση με τη χρήση που προορίζονται χωρίζονται σε απλές πόρτες, μπαλκονόπορτες, πόρτες κυρίας εισόδου κατοικιών, πόρτες καταστημάτων και πόρτες με ευρεία χρήση (πολυκαταστημάτων, δημοσίων υπηρεσιών κλπ).

(Συντάκτης: SYKARHS)


Διαφημίσεις
Πτυσσόμενες πόρτες Διαφημίσεις με εικόνα


Ρολά παραθύρων πλαστικα αλουμινιου τιμές


Be the first to comment

Leave a Reply