Ρολά παραθύρων πλαστικα αλουμινιου τιμές

Συμβουλές σωστής αγοράς συστήματος κλειδώματος


Φυσαρμόνικες – Πτυσσόμενες Πόρτες τιμές


(Φωτογραφία: surveillanceforsecurity.com)

Η αυξανόμενη ανάγκη προστασίας ζωής, οικογένειας, κατοικίας, χώρων εργασίας, πραγμάτων, προβληματίζει τον σημερινό καταναλωτή για το ποιο τελικά είναι το καλύτερο σύστημα ασφαλείας.Καλό είναι πριν την αγορά οποιουδήποτε συστήματος να θέσετε τις προδιαγραφές που χρειάζεστε εσείς και όχι να προσαρμοστείτε σε αυτές που προσφέρει το σύστημα.

Υπάρχουν περιπτώσεις που ένα σύστημα υποσχόμενο ασφάλεια δεν αρκεί για τις πραγματικές ανάγκες σας ή ακόμα και να επιβαρυνθείτε κόστος πλεονεκτημάτων που ουσιαστικά δεν θα χρησιμοποιήσετε σχεδόν ποτέ

Ασφάλεια ενός συστήματος ελέγχου πρόσβασης σε εισόδου σημαίνει:

1. Τα εξαρτήματα που το αποτελούν να είναι όλα τοποθετημένα στο εσωτερικό του χώρου που προστατεύει.

Περιπτώσεις τοποθέτησης σε εξωτερικό χώρο reader (αναγνώστη καρτών, μπρελόκ κλπ) προϋποθέτουν να είναι τέτοιας τεχνολογίας ώστε η αφαίρεση του από κακοποιά στοιχεία να μην σημαίνει και ελεύθερη είσοδο στο χώρο ή ακόμη και επιβάρυνση του κόστους αντικατάστασης.

2. Να είναι εύκολο στην χρήση όσο και ασφαλές

Έχει αποδειχθεί πλέον ότι αριθμητικοί κωδικοί δεν αποτελούν ασφαλή μέθοδο σε κοινόχρηστους χώρους, αφού διαδίδονται ανεξέλεγκτα χωρίς όρια και η συχνή αλλαγή τους συνοδεύετε με προβλήματα αποστήθισης.

Επιπλέον η σύντομη φθορά των πλήκτρων λόγω χρήσης είναι ένας επιπλέον λόγος μειωμένης ασφάλειας αφού η ανάγνωση των χρησιμοποιημένων αριθμών είναι εμφανής.

3. Η παραγωγή αντιγράφων (κάρτας, μπρελόκ, control κλπ) να είναι δυνατή μόνο από τον ιδιοκτήτη και μόνο μέσο του ίδιου του συστήματος στον χώρο τοποθέτησης.

Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος έτοιμου αντίγραφου ή παραγωγής του ακόμα και μέσο της εταιρίας τοποθέτησης του συστήματος καταρρίπτει τον έλεγχο εισόδου στον χώρο.

Σε κάθε περίπτωση η εγγραφή, διαγραφή ή και απομόνωση ενός χρήστη θα πρέπει να είναι αποκλειστικό δικαίωμα του ιδιοκτήτη προς αποφυγή δικαιώματος εισόδου από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες.

4. Ο έλεγχος πιστοποιεί την είσοδο στον χώρο η έξοδος σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι άμεση.

Ασφαλές θεωρείται το σύστημα που σε περίπτωση κινδύνου ο χρήστης απρόσκοπτα πρέπει να απομακρυνθεί

5. Ένα σύστημα ελέγχου σε κοινόχρηστη είσοδο θα πρέπει να επιτρέπει την είσοδο επισκεπτών με το πάτημα του button θυροτηλεφώνου (αφού αναγνωριστούν) και να μην αναγκάζει τον χρήστη να έχει άμεση επαφή με τον επισκέπτη.

6. Η σωστή τοποθέτηση ενός συστήματος έχει βασικό ρόλο στην ασφάλεια που παρέχει.

Οι πιθανές φθορές που μπορούν να προκληθούν από την ποιότητα της πόρτας
(όσον αφορά την αντοχή της στην χρήση) ή τυχόν ηλεκτρολογικές ανωμαλίες θα πρέπει να είναι προβλέψιμες.

Τα παραπάνω δεν θα πρέπει να αποτελούν παράγοντα συχνών βλαβών του συστήματος και κατά συνέπεια απώλεια της ασφάλειας.

Μία έρευνα αγοράς με τις παραπάνω προδιαγραφές σε εξειδικευμένες εταιρίες στον τομέα του αυτόματου ή και ψηφιακού κλειδώματος, θα σας κάνει γνωστή την καταλληλότερη λύση.


Διαφημίσεις
Πτυσσόμενες πόρτες αντικατάσταση των παλιών σας ξύλινων ή πλαστικών ρολών σε παράθυρα ή μπαλκονόπορτες


Ρολά παραθύρων πλαστικα αλουμινιου τιμές


Be the first to comment

Leave a Reply