Ρολά παραθύρων πλαστικα αλουμινιου τιμές

Δάπεδα ρητινούχα.

ΡΗΤΙΝΟΥΧΑ ΔΑΠΕΔΑ


Φυσαρμόνικες – Πτυσσόμενες Πόρτες τιμές


Τα ρητινούχα δάπεδα παρουσιάζουν μια σειρά από πλεονεκτήματα. Δημιουργούν μια ενιαία επιφάνεια, χωρίς αρμούς. Η απουσία των αρμών στις περιπτώσεις βαριάς χρήσης των δαπέδων, προσφέρει το πλεονέκτημα ότι δεν δημιουργεί προβλήματα στην κίνηση των τροχοφόρων και δίνει ένα αισθητικά καλύτερο αποτέλεσμα. Δημιουργούν στεγανή επιφάνεια, χωρίς πόρους και έτσι προστατεύουν το υπόστρωμα από την υγρασία ή τον εμποτισμό λαδιών και ακαθαρσιών . Εμφανίζουν πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές (θλίψη, τριβή, κρούση) και έτσι εξασφαλίζουν τη μακροβιότητα της κατασκευής. Εμφανίζουν μεγάλη ανθεκτικότητα στα χημικά. Δεν διαβρώνονται και δεν αλλοιώνεται ο χρωματισμός τους, ακόμη και υπό τη μόνιμη επίδρασή τους σε αυτά. Μπορούν να δημιουργήσουν αγώγιμη επιφάνεια, σε χώρους με υψηλό στατικό ηλεκτρισμό, έτσι ώστε να διοχετεύονται τα φορτία στο έδαφος και όχι στην ατμόσφαιρα. Μπορούν να προστατεύσουν τις επιφάνειες από την επίδραση υψηλών θερμοκρασιών. Επιτυγχάνουν όλα τα ανωτέρω επιθυμητά αποτελέσματα σε πολύ μικρό πάχος (έως 5mm). Διατίθενται σε πλήθος χρωματικών αποχρώσεων. Τα ρητινούχα υλικά μετά την εφαρμογή τους πολυμερίζονται σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα (4-12 ώρες ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος). Ωστόσο η αρχική ωρίμανση, δηλ. η στιγμή που αρχίζουν τα υλικά να αποκτούν τις αντοχές τους, επιτυγχάνεται σε διάστημα 1-3 ημερών και η πλήρης ωρίμανσή τους σε διάστημα 7-10 ημερών, ανάλογα πάντα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και το είδος του υλικού. Εάν η καταπόνηση των δαπέδων δεν είναι πολύ μεγάλη, η συντήρηση που απαιτούν, είναι απλό καθάρισμα (συνήθως με κάποιο πλυστικό μηχάνημα). Εάν η χρήση των δαπέδων είναι τέτοια που δημιουργεί φθορές, τότε μπορεί να γίνει μια συντήρηση κάθε 3-5 χρόνια. Η συντήρηση γίνεται με μηχανικό καθαρισμό της επιφάνειας (τρίψιμο) και εφαρμογή μιας στρώσης για αστάρι και δυο διαδοχικές στρώσεις ως επικάλυψη.
Τα βιομηχανικά δάπεδα αποτελούν μια σύγχρονη λύση για την κατασκευή, αφού προσφέρουν όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα όπως υψηλές αντοχές, μικρό βάρος, μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή αισθητική σε εφαρμογές όπως βιομηχανικούς χώρους, αποθήκες, εκθεσιακούς χώρους, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και άλλες πολλές περιπτώσεις. (Φωτογραφία: mnpainting.com)

Όλα τα ρητινούχα προϊόντα, που προκύπτουν από πολυμερισμό πρώτων υλών και ανάμιξη ορισμένων προσθέτων, έχουν εξαιρετικές ιδιότητες και σε ορισμένες περιπτώσεις ιδανικές, με αυξημένες μηχανικές, θερμικές και χημικές αντοχές.


Φυσαρμόνικες – Πτυσσόμενες Πόρτες τιμές


Έχουν ισχυρή πρόσφυση είναι χυτά – αυτόεπιπεδούμενα ή απαλειφόμενα.

Τα ρητινούχα δάπεδα χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία σε βιομηχανίες φαρμάκων, εργοστάσια τροφίμων, αποθήκες, super markets, χώρους εκθέσεων, συνεργεία αυτοκινήτων, μηχανουργία, γκαράζ, ράμπες, εργαστήρια, χώρους υγιεινής, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, αθλητικούς χώρους, κτηνοτροφικές μονάδες κ.α.

Μπορούν να εφαρμοστούν σε υπόστρωμα από σκυρόδεμα, μάρμαρο, μωσαϊκό, άσφαλτο, πλακίδια ή μεταλλικές επιφάνειες.

Τα ρητινούχα δάπεδα διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες:

  • Εποξεικά δύο συστατικών
  • Πολυουρεθανικά δύο συστατικών
  • Ακρυλικά τσιμεντοειδή

Τα ρητινούχα δάπεδα εμφανίζουν πολύ υψηλή αντοχή σε θλίψη, κρούση και τριβή καθώς και σε χημικές επιδράσεις (οξέα, βάσεις, λάδια, βενζίνες κτλ.)

Δημιουργούν μια ενιαία ομοιόμορφη επιφάνεια χωρίς αρμούς, που καθαρίζεται εύκολα.

Διατίθεται σε πλήθος αποχρώσεων.

Βασική προϋπόθεση για την εφαρμογή των ρητινούχων δαπέδων είναι ο πολύ καλός καθαρισμός του υποστρώματος και η αποκατάσταση τυχών σαθρών τμημάτων.

Τα υλικά δύο συστατικών απαιτούν πολύ προσεκτική ανάμιξη προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο πολυμερισμός.

Η εφαρμογή των υλικών γίνεται με ρολό ή πιστόλι airless και πραγματοποιείται σε διαδοχικές στρώσεις.

Για την ενίσχυση ορισμένων ιδιοτήτων τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με ειδικά αδρανή ή υαλοπίλημα.


Διαφημίσεις
Πτυσσόμενες πόρτες αντικατάσταση των παλιών σας ξύλινων ή πλαστικών ρολών σε παράθυρα ή μπαλκονόπορτες


Ρολά παραθύρων πλαστικα αλουμινιου τιμές


Be the first to comment

Leave a Reply