Ρολά παραθύρων πλαστικα αλουμινιου τιμές

Πτυσσόμενες πόρτες και εξοικονόμηση χώρου

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ


Φυσαρμόνικες – Πτυσσόμενες Πόρτες τιμές


Πτυσσόμενες Πόρτες, Φυσαρμόνικα, Φυσούνα
Πόρτες πτυσσομενες και διαχωριστικα εσωτερικου χωρου κατασκευασμένες από PVC που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε χώρο. (Φωτογραφία: accordion-doors.com)

Οι πτυσσόμενες πόρτες μπορεί να είναι επίσης γνωστές ως πόρτες ακορντεόν ή χωρίσματα ακορντεόν η ακόμα και ως πόρτες φυσαρμόνικα ή φυσούνες.


Φυσαρμόνικες – Πτυσσόμενες Πόρτες τιμές


Οι πτυσσόμενες πόρτες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν γρήγορη και εύκολη διαίρεση του χώρου με μέτρια ηχητική απόσβεση και με μια ευχάριστη οπτική εμφάνιση.

Όταν ο χώρος είναι πολύ στενός, ή όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το χώρο που κινείται η πόρτα, απλά ξεκρέμαστε την κανονική πόρτα και αφήστε την στην αποθήκη.

Μια πτυσσόμενη πόρτα στη θέση της κανονικής αποδεικνύεται πολύ πιο πρακτική, καθώς δεν απαιτεί χώρο για περιστροφή.

Σε περίπτωση μετακόμισης, αποσυνδέετε από την κάσα την πτυσσόμενη πόρτα και συναρμολογείτε ξανά την κανονική.Αυτός επίσης είναι ένας τρόπος για να αξιοποιήσετε το χώρο σε μια μικρή κατοικία.

Τις περισσότερες φορές οι πτυσσόμενες πόρτες είναι κατασκευασμένες από PVC και διατίθενται στην αγορά σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων από το λευκό χρώμα του χιονιού ως και στο σκούρο χρώμα της καρυδιάς με “νερά” ξύλου, ή απλά αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε την απόχρωση που επιθυμούμε.

Οι «έξυπνες» πτυσσόμενες πλαστικές πόρτες φυσαρμόνικα χάρη στην αναδίπλωση των φύλων τους μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν λύσεις για πολλά ανοίγματα εσωτερικού σχεδιασμού.

Όπως επίσης σε περιπτώσεις χώρων μεταξύ των δωματίων, ιδιαίτερα σε μεγάλα κτίρια, που είναι δύσκολη και ακριβή λύση η τοποθέτηση μιας κανονικής πόρτας.

Πόρτες φυσαρμόνικα ή πτυσσόμενες πόρτες διατίθενται ως μονόφυλλες πόρτες ή δίφυλλες πόρτες που κλείνουν με μαγνήτη ή με κλειδαριά και για ακόμα περισσότερη γοητεία μπορούν να προστεθούν ενσωματωμένα παράθυρα.


Διαφημίσεις
Πτυσσόμενες πόρτες αντικατάσταση των παλιών σας ξύλινων ή πλαστικών ρολών σε παράθυρα ή μπαλκονόπορτες


Ρολά παραθύρων πλαστικα αλουμινιου τιμές


Be the first to comment

Leave a Reply